Cases

Graag nemen we u mee op een reis langs de events welke we de afgelopen jaren hebben verzorgd. Events waar we trots op zijn, en waardoor u zich kunt laten inspireren voor uw eigen event.

Suus Kuyten Auctions kersteditie 2022

Voor Suus Kuyten Auctions mochten we tijdens de feestdagen van 2022 voor de tweede keer dat jaar een prachtig event neerzetten. Dit keer de kersteditie van een prachtige paardenveiling.

Kerstdiner Kabaz architecten

Kabaz architecten heeft in 2022 het kerstdiner voor het team en hun partners door Floris & van Maurik laten verzorgen. In het Dikke Torentje in Eemnes hebben we een unieke avond verzorgd met afsluitend een grand dessert in de buitenlucht.

Content Marketing The Awards

Tijdens het Content Marketing Awards event in Beeld en Geluid in Hilversum hebben wij voor de gasten de ontvangst, het diner en aansluitend de borrel.

Award Night Dutch Media Week

Tijdens de Dutch media week hebben we 2 avonden het diner behorende bij events in Beeld & Geluid verzorgd. De events hebben plaatsgevonden op de geheel nieuwe eventfloor in Beeld & Geluid.

Suus Kuyten Auctions 2022

Als eventpartner waren we bij de eerste editie van Suus Kuyten auctions verantwoordelijk voor de feestelijke ontvangst op het buitenterrein, het sit-down diner in de veilingzaal en de aansluitende borrel en feestavond.

Scroll naar boven