Referenties

Steeds meer organisaties en particulieren kiezen voor hun events de efficiënte en persoonlijke aanpak van Floris & van Maurik. Alle oplossingen die bij onze klanten geleverd zijn hebben één ding gemeen: ze zijn bedacht en toegepast op de persoonlijke wensen van onze klant. Dat is precies de reden waarom klanten voor ons kiezen. Onderstaand een greep uit de referenties die wij kregen van zowel een aantal zakelijke als particuliere  opdrachtgevers.

Floris & van Maurik is de meest betrokken cateraar waar ik ooit mee heb gewerkt. Naast hun heerlijke eten en jonge, leuke, enthousiaste team kijken ze vanaf het begin af aan al mee naar het totale plan. Denken mee in inrichting, de optimale looproutes, sjouwen ze mee, zetten ze decoratie en statafels in elkaar of op de juiste plek. Dit valt helemaal niet binnen hun pakket, hier worden ze in ieder geval niet voor betaald 😉 maar toch doen ze het, omdat ze willen zorgen dat het totale plaatje klopt en dat sprak mij heel erg aan vergeleken andere cateraars uit het verleden.
Lars Jaske
TC Producties
Werken met Floris & Remco is erg fijn. Lekker snel schakelen én korte lijnen. Floris & van Maurik werkt met knetterverse producten en goede leveranciers. Ze weten inmiddels de weg in en rondom De Tinfabriek. Dit werkt voor ons erg prettig.
Valentijn van der Burg
Co Founder De Tinfabriek
We had an amazing summer party in our garden during two nights thanks to Floris & van Maurik. They organised almost the entire event: tents, furniture, cocktail bar and food and drinks. The only thing we had to add was music and guests 🙂 The food was excellent and the staff had very high quality standards, lots of attention to detail and listened carefully to the needs of our guests. The entire preparation, logistics before and after the event and the execution of the catering was all just top-notch. Highly recommended!
Albert Jochems
Tuinfeest / Housewarming Almere
Het team van Floris & van Maurik hebben op onze bruiloft de catering verzorgt. Alles was tot in de puntjes geregeld door hun, van de voorbereiding maanden van te voren tot aan opruimen en netjes achterlaten van de locatie tot in de late uurtjes. De communicatie verliep erg soepel en ze denken met alles mee, heb je iets nodig waar je zelf geen omkijken naar wil hebben, dan regelen ze het voor je. Op de dag zelf verliep alles soepel en zonder problemen, achteraf hebben we veel complimenten gehad van onze gasten over het team van Floris & van Maurik. Het eten en de bijpassende dranken waren perfect. Al met al echte toppers en we raden hun daarom erg aan, wat voor gelegenheid het ook is.
Julian & Mendy
Bruiloft / Hooge Vuursche
Wij hebben Floris & van Maurik ingehuurd voor onze bruiloft en dat is een geweldige keuze geweest. Na een zeer aangenaam kennismakingsgesprek, waarin we hebben aangegeven wat wij ongeveer wilden, hebben zij ons een keurige offerte gestuurd. De dag voor de bruiloft is alles keurig opgebouwd en alvast klaargezet. Op de dag van onze bruiloft hebben we werkelijk nergens naar om hoeven kijken. Alles was met de hand gemaakt en vers bereidt en dat proefde je er zeker aan af. Geen eten uit potjes of pakjes, maar alles ter plekke door de kok bereidt. Ook het personeel was uitermate vriendelijk. Ze wisten precies wie wat dronk, en niemand is ook maar 1 seconde zonder drankje geweest. Ik kan echt iedereen die een goede cateraar zoekt dit bedrijf aanraden.
Annemieke Hubers
Bruiloft - Almere
Werken met Floris en Remco is lekker snel schakelen en korte lijnen. De kwaliteit is altijd hoog, zij blijven zich ontwikkelen, luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers, hebben veel operationele ervaringen zorgen voor de puntjes op de i voor een evenement.
 Ik hoop nog lang met Floris & van Maurik te mogen samenwerken op de gaafste events en de mooiste locaties. Ik gun de mannen en het bedrijf al het geluk!
Mitchell J. Verlaan
Eventmanager Gooiland Events
Het team van Floris & van Maurik hebben op onze bruiloft de catering verzorgt. Alles was tot in de puntjes geregeld door hun, van de voorbereiding maanden van te voren tot aan opruimen en netjes achterlaten van de locatie tot in de late uurtjes. De communicatie verliep erg soepel en ze denken met alles mee, heb je iets nodig waar je zelf geen omkijken naar wil hebben, dan regelen ze het voor je. Op de dag zelf verliep alles soepel en zonder problemen, achteraf hebben we veel complimenten gehad van onze gasten over het team van Floris & co. Het eten en de bijpassende dranken waren perfect. Al met al echte toppers en we raden hun daarom erg aan, wat voor gelegenheid het ook is.
Julian en Mendy

Bruiloft - Hooge Vuursche
Floris & van Maurik hebben van mijn 60e verjaardags feest iets onvergetelijks gemaakt.Zij hebben tenten en verlichting en allerlei toebehoren zoals een bar en heaters in onze tuin geregeld en opgebouwd, zij zijn bijzonder vriendelijk en meedenkend en hebben goede adviezen, verrukkelijke hapjes werden ter plekke gemaakt en uitgeserveerd. De gasten konden bij de bar heerlijke wijn etc. halen, en er werd ook rondgelopen om gasten van een drankje te voorzien. Onze gasten (70 personen) hebben genoten, hier wordt nog lang over nagepraat! Ik kan hen van harte aanbevelen!
Danielle Schilham
60e verjaardag - Blaricum
Wij hebben Floris & van Maurik gevraagd onze bruiloft te verzorgen. Op de eerste plaats was de communicatie tussen Floris en ons perfect. Snel, duidelijk en altijd binnen enkele minuten antwoord via mail of app. Ten tweede het feest zelf. Alles klopte! van de stretchtent in de tuin en aankleding, het perfecte walking dinner, de cocktails en het uiterst vriendelijk personeel die alles op rolletjes liet verlopen. Al met al een super dag om nooit te vergeten. Vak werk!
Noud van Alem
Bruiloft - Hilversum
Floris & van Maurik, wat een geweldig feest heb ik afgelopen weekend gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd, de smaken waren fantastisch en de bediening was top. Het is echt heel fijn en ontspannen om alles los te kunnen laten en te zien dat de gasten in de watten gelegd worden. Echt een aanrader!
Marcella en Bart Bune
Verjaardag / Tuinfeest - Huizen
Steevast hebben wij gekozen voor een samenwerking met Floris & van Maurik betreffende de catering op onze evenementenlocatie Naarderbos. Bijzonder profesioneel, flexibel, meedenkend, pro-actief en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Oog voor detail, leuke nieuwe concepten en zeker zó belangrijk. hele fijne mensen om mee samen te werken!

Karin Bouwmeester
DGA Naarderbos / Organisatieburo
Floris & van Maurik heeft voor ons een mooie avond verzorgd. Alles liep perfect, hapjes waren heerlijk en het zag er allemaal prachtig uit. Wij konden alles aan hem overlaten en vervolgens genieten van ons eigen feest.
Keuken was helemaal keurig achtergelaten. Zelf dus haast niets hoeven opruimen. Een waar genot allemaal!
Na afloop heel veel positieve reacties van iedereen gehad op het heerlijke eten. Volgende keer absoluut weer! “
Bernd-Jan Sanson

Catering verjaardagsfeest – Bussum
Ons Huwelijks evenement op 29/06/2021 is perfect verzorgd. Fijne afstemming met de locatie waar we het vierden. De walking dinner was volledig passend, zeer smakelijk en decoratief opgemaakt. Geserveerd op bijpassend servies maakte het helemaal af. Zeker een aanrader als je wat meer wilt dan een gewone cateraar en tegelijkertijd een beleving wilt.
Joge Smallenbroek
Bruiloft - Nigtevecht
Uw betrokkenheid bij de voorbereiding was zorgvuldig, tijdig en pro actief. De catering activiteiten waren conform hetgeen was afgesproken; op tijd, keurig verzorgd en van een goede kwaliteit.
De vele positieve reacties van mijn gasten betroffen de hapjes die door u waren klaargemaakt en door uw medewerkers op een vriendelijke wijze werden uitgeserveerd.
Ik zal uw bedrijf bij gelegenheid graag willen aanbevelen! Met een hartelijke dank,
 Matthieu Niehe
Dhr. Matthieu Niehe

Verjaardagsborrel -Filmtheater Hilversum
Keurig op tijd, precies zoals overeengekomen.
Overheerlijke kleine verse gerechten werden er geserveerd. Prijs/kwaliteit was super en het scheelde ons heel veel werk.
 Volgende keer weer.
Arie Mauritz

Mevr. H. van den Berg

Zondag vierde ik mijn verjaardag en heb ik tapa’s en amusehapjes bij Floris catering besteld. Mooie presentatie en heerlijke hapjes. Het garnalencocktailtje en het soepje verrasten de gasten helemaal!
Patricia Heijm-Koldewijn
Verjaardagsborrel in Hilversum
Heerlijk en eerlijk eten.
 Floris heeft er lol in om lekker eten voor je te maken. Je proeft de verse producten en het eten is met liefde klaargemaakt.
 Absoluut een aanrader!
Gonny Splint

Verjaardag buffet in Utrecht
Floris & van Maurik gebruikt voor ons afscheid. Heerlijk eten en goede kwaliteit. Heeft ons een boel kopzorgen bespaard en veel positieve reacties opgeleverd!!!!
Lodewijk

Afscheidsborrel in Haarlem in Hilversum
Floris & van Maurik is de meest betrokken cateraar waar ik ooit mee heb gewerkt. Naast hun heerlijke eten en jonge, leuke, enthousiaste team kijken ze vanaf het begin af aan al mee naar het totale plan. Denken mee in inrichting, de optimale looproutes, sjouwen ze mee, zetten ze decoratie en statafels in elkaar of op de juiste plek. Dit valt helemaal niet binnen hun pakket, hier worden ze in ieder gevak niet voor betaald 😉 maar toch doen ze het, omdat ze willen zorgen dat het totale plaatje klopt en dat sprak mij heel erg aan vergeleken andere cateraars uit het verleden.
Lars Jaske
TC Producties

Ook enthousiast geworden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Scroll naar boven