Bruiloft

Op misschien wel de meest bijzondere dag van uw leven moet de catering natuurlijk perfect verzorgd zijn. Neem daarom contact op met Floris & Van Maurik.

Catering van uw bruiloft

Uw bruiloft. Misschien wel de meest bijzondere dag van uw leven. Gun uzelf de extra dimensie en maak er een totaalbeleving van. Floris & van Maurik zijn meesters in het creëren van zo’n totaalbeleving, al meer dan 12,5 jaar. 

Hoe ziet uw bruiloft eruit?

Een huwelijk is een belangrijke ceremonie. U viert de liefde en de verbintenis die u voelt voor elkaar en dit delen met uw naasten, familie en vrienden. Afhankelijk van uw  achtergrond, cultuur en religie  worden keuzes gemaakt in hoe dit het beste gevierd kan worden. Maar bijna zonder uitzondering is het gebruikelijk om de aanwezige gasten te voorzien van een hapje en een drankje en als het binnen de mogelijkheden ligt, een spetterend feest.

Bij Floris & van Maurik weten wij perfect hoe we deze mooie dag het beste voor u kunnen vormgeven. We stellen een heel scala aan opties aan u ter beschikking en kunnen zoveel als u wilt op deze dag bij u uit handen nemen.  

Een onvergetelijke huwelijksdag

Wat bieden wij om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u, eventueel uw getuigen en/of ceremoniemeester uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. 

Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt en uw gasten zich welkom voelen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de aankleding en alle andere facetten van uw dag verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u. 

Scroll naar boven