Particulier

Bij de catering van particuliere events kunnen wij u veel mogelijkheden bieden. Wanneer het gaat om een tuinfeest, verjaardag, bruiloft of bijvoorbeeld een uitvaart in intieme sfeer, dan zijn wij uw partner. Iets anders te vieren? Wij denken vanzelfsprekend graag met u mee.

Tuinfeest

Zodra het zonnetje weer tevoorschijn komt, dient zich de mogelijkheid aan om een tuinfeest te organiseren. Wij helpen u graag met het verzorgen van zo’n geweldig buitenfeest.

Bruiloft

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Bij een bruiloft komt heel veel kijken. Gelukkig kunnen wij u veel uit handen nemen. Klik hieronder voor meer informatie.

Verjaardag

Ziet u er ook naar uit om uw verjaardag weer te vieren, maar heeft u geen zin in de stress die erbij komt kijken? Floris & van Maurik neemt u desgewenst alles uit handen.

Jubileum

Heeft u een jubileum dat gevierd mag worden? Dan helpt Floris & van Maurik u graag dit op de juiste manier in te vullen. Klik hieronder voor meer informatie.

Receptie

Floris & van Maurik maakt van uw receptie een unieke gebeurtenis. Van hapjes en dranken tot aan alle aankleding die u nodig heeft voor een onvergetelijke receptie.

Uitvaart

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg zonder je zorgen te hoeven maken over de organisatie van de uitvaart. Wij nemen dat graag van u over.

Scroll naar boven