Over ons

Even voorstellen, u wilt natuurlijk graag weten wie wij zijn en waarom wij met zo veel passie doen wat we doen.

Floris & van Maurik

catering & events

Voorheen bij u bekend als FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur”. Sinds 2023 is onze naam veranderd in Floris & van Maurik | catering en events

Floris & Remco

meesters in totaalbeleving

Floris & van Maurik is ons gerenommeerde cateringbedrijf dat in 2011 is opgericht door Floris Kok.

Met de komst van Remco van Maurik als partner op 1 januari 2020 zijn we begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest prestigieuze cateraars in de regio, met een indrukwekkend portfolio van evenementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben onze dienstverlening uitgebreid met een focus op het creëren van op maat gemaakte events vol beleving, passie en met verse, seizoensgebonden producten van lokale leveranciers. Ook heeft dit geleid tot de naam Floris & van Maurik. Floris & van Maurik is het cateringbedrijf dat uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Of het nu gaat om een intiem diner of een groot bedrijfsevenement, wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken. We bieden niet alleen cateringdiensten, maar ook materiaalverhuur, drank opties en personeelsdiensten om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie maken ons de ideale keuze voor elk evenement.

Wij geloven dat elk evenement uniek is en we werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. We luisteren naar uw wensen en creëren een op maat gemaakt menu dat past bij uw smaak en budget. Onze culinaire experts bereiden elk gerecht met zorg en aandacht voor detail, en zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor uw gasten.

Maak uw evenement onvergetelijk met Floris & van Maurik. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te bespreken en te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn Floris Kok & Remco van Maurik, meesters in totaalbeleving.

Erkend leerbedrijf

Sinds 1 mei 2012 is Floris & van Maurik een erkend leerbedrijf voor de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB verzorgt de erkenning van leerbedrijven in de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening.

Wij hebben deze erkenning gekregen én uitgebreid, omdat wij de juiste vakdiploma’s en praktijkervaring hebben om leerlingen in diverse disciplines te begeleiden. Als horecabedrijf zien wij het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak en brengen onze leerlingen met veel enthousiasme en passie de fijne kneepjes van het vak bij.

Onze mensen

Even kennismaken

Al onze mensen werken met overtuiging, zorg en aandacht aan uw event. Stuk voor stuk professionals met een hart voor feesten, partijen en passie voor lekker eten en gastvrijheid, wanneer ontmoeten zij u?

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Het team van Floris & van Maurik is altijd op zoek naar gemotiveerde krachten die ons team komen versterken. verstuur snel een open sollicitatie via de knop hieronder.

Floris Kok

Eigenaar & Sales

Remco van Maurik

Eigenaar & Back Office

Gina Valkenhoff

Finance & Administratie​

Elisa Tiel

Sales

Björn Doense

Chefkok Productie

Nanne Brusse

Chefkok Evenementen

Max Visser

Keukenassistent

Amber Decnop

Keukenassistent

Laat een recensie achter

Scroll naar boven