Zakelijk

Voor uw zakelijke event verzorgen wij graag de catering die wij geheel kunnen aanpassen aan uw wensen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook rekening houden met verschillende dieetwensen. Of het nu gaat om een vergadering, personeelsfeest, bedrijfsfeest, crewcatering óf moet u wel eens overwerken? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Uiteraard helpen wij u ook graag bij maatwerk.

Bedrijfsfeest

Voor elk bedrijfsfeest, klein of groot, biedt Floris & van Maurik passende oplossingen. Van gezellige borrel, branded event tot een groot themafeest. Bij u op locatie of op een externe locatie.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is dé gelegenheid om op een ontspannen manier bij te praten met uw collega’s. Heerlijke drankjes en smaakvolle hapjes zijn hierbij onmisbaar.

Relatie Event

Hoe zorgt u ervoor dat u relaties aan uw bedrijf bindt? Door het verzorgen van een tot  in de puntjes verzorgd event met culinaire hapjes en dranken van de hoogste kwaliteit.

Vergadering

Voor, tijdens en/of na uw vergadering verzorgen wij de catering geheel aangepast aan uw wensen. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met dieetwensen van uw gasten tijdens de vergadering.

engineer, engineering, broadcast

Crew Catering

Tijdens een opnamedag is uw crew hard aan het werk onder flinke tijdsdruk. Floris & van Maurik is ervaren in het verzorgen van crew catering bij o.a. de opnames van nieuwe tv-programma’s of tv-shows.

Food supply

Is uw organisatie op zoek naar een partij die u kan voorzien van periodieke warme – en /of koude maaltijden, lunches of buffetten? Heeft u zelf de faciliteiten niet om dit te produceren? Wij denken met u mee.

Scroll naar boven