Feestdagen 2023

De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent dat het jaar alweer bijna voorbij is. Ook nu is de tijd voor ons gevoel weer voorbij gevlogen. Wij zijn gek op de warme en gezellige decembermaand waarin de stoomboot binnenvaart, de kerstboom wordt opgezet, de kaarsjes elke avond branden en de kerstmuziek op de radio schalt. Ook is dit de tijd van kerstborrels, diners en samenzijn. Wij hebben weer een aantal fantastische arrangementen voor u samengesteld. Vanaf 30 personen.

Kerstlunch en Kerstborrel

Het organiseren van de jaarlijkse kerstlunch en/of borrel is een tijdrovend aangelegenheid. Naast alle reguliere deadlines die richting het einde van het jaar steeds prangender lijken te worden. Er is maar zo veel uur op een dag toch? Laat ons u helpen! Neem contact met ons op en vertel ons hoe u het voor u ziet, en na een gedegen inventarisatie nemen we u de organisatiestress graag uit handen. Wij gaan ermee aan de slag en maken een mooi plan voor u om er een kerstevenement van te maken om nooit meer te vergeten.

Kerstdiner

Ook dit jaar hebben we weer een heerlijk Kerstdiner voor u samengesteld dat zowel als een zittend diner is te serveren als staand in de vorm van een walking dinner. We passen simpelweg de portiegrootte aan. Dit doen we in overleg met u en leidraad daarvoor is het aantal gangen dat we serveren. Ook voor eventuele intoleranties en diëten hebben we heerlijke alternatieven bedacht. Ook een heerlijk Kerstbuffet behoort tot de mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen. U hoeft zich nergens om te bekommeren en enkel ontspannen te genieten van uw Kerstdiner met uw collegae en/of relaties.

Nieuwjaarsborrel

Een nieuwe start van het jaar. Voor veel bedrijven is januari een tijd van terugkijken op het vorige jaar en vooruitkijken op het nieuwe jaar. Er is toch niks leukers dan dit samen met je collega’s te doen. De nieuwjaarsborrel is hier het ideaal moment voor. Lekker bijkletsen onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje, zodat jullie er weer fris tegenaan kunnen in het nieuwe jaar. Zijn jullie op zoek naar uniek, gezellig en sfeervol arrangement om samen het nieuwe jaar in te luiden? Neem dan contact met ons op!

drinks, alcohol, glasses-1283608.jpg
Scroll naar boven