Maatwerk

Door ons grote, hechte en betrouwbare netwerk wat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen wij u maatwerk aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke wensen op het gebied van de culinaire invulling, het meubilair, het servies of bijvoorbeeld de kledingstijl van ons vakbekwame personeel.

Verhuur

Voor de verhuur van partytenten, decoratie, stoelen en tafels, glaswerk, servies en nog veel meer kunt u ook bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur terecht.

Dranken

Tijdens uw event kunnen wij ook de dranken verzorgen, wel zo gemakkelijk. Wij doen dit op nacalculatie of op een vooraf afgesproken tarief voor afkoop.

Wijn & Spijzen

In combinatie met uw heerlijke hapjes en gerechten kunnen wij een passend wijnarrangement voor u verzorgen. Wij werken hiervoor met onze vaste wijnleveranciers.

Muziek

Muzikale entertainment op uw evenement is door ons makkelijk te verzorgen. Wij werken met een groot netwerk aan bijvoorbeeld DJ’s en muzikanten die u hierin kunnen voorzien.

Aankleding

De aankleding van uw event is natuurlijk erg belangrijk, wilt u het er strak uit laten zien of eventueel aan laten sluiten op een bepaald thema. Wij denken hierin graag met u mee.

Personeel

Personeel op uw feest of event is door ons gemakkelijk te verzorgen. Wij werken hievoor met vakbekwame eigen hospitality professionals zoals Event Managers, koks en bedienend personeel.

Scroll naar boven