Concepten

Ieder event vraagt om zijn eigen specifieke invulling welke aan de hand van vele factoren tot stand komt. Voor uw event hebben wij een aantal concepten gestandaardiseerd die hier naadloos op kunnen aansluiten.

Walking Dinner

Een walking dinner van FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur bestaat uit diverse makkelijk te eten gerechtjes die in kleine porties geserveerd worden.

Film & Food

Elke maand verzorgen wij exclusief bij Filmtheater Hilversum een heerlijk filmdiner met aansluitend de voorpremière van een nieuwe film. Eerst lekker eten en daarna de laatste film bekijken.

Big Green EGG

Samen met de zon komen ook de barbecues weer tevoorschijn. FLORIS & CO beschikt over een arsenaal aan kamado barbecues, waaronder enkele Big Green EGG’s.

Sitdown Dinner

De mogelijkheden voor sit down diners zijn oneindig.  Wij maken graag een passend menu voor u op maat. Wij werken graag met seizoensgebonden producten van lokale leveranciers. Ook voor aanvullende (dieet)wensen kunt u bij ons terecht.

Thema events

Thema events zijn door ons makkelijk te verzorgen, van Winter BBQ’s of Halloween feesten tot aan Haring party’s. Wij van FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur helpen u graag met de organisatie en culinaire invulling hiervan.

Scroll naar boven