Catering Zuidas

Uw evenement op de Zuidas perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik

Catering op de Zuidas met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in de Zuidas van Amsterdam? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Een onvergetelijke dag op de Zuidas in Amsterdam 

Wat bieden wij om uw event op de Zuidas onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt en uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u. 

Een onvergetelijke dag op de Zuidas in Amsterdam 

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement op de Zuidas van Amsterdam – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering op de Zuidas contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven