Catering Weesp

Uw evenement in Weesp perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Een onvergetelijke dag in Weesp met de catering van Floris en van Maurik

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt en uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Weesp tot een bijzondere plek voor ons?

Weesp heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. In de 12e eeuw ontstond op de plek die wij nu Weesp noemen een nederzetting die langzaam groeide. In de 14e eeuw kreeg Weesp stadsrechten en werd het een belangrijk handelscentrum.

In de 17e eeuw beleefde Weesp een bloeiperiode dankzij de productie van jenever en bier. Deze industrieën zorgden voor werkgelegenheid en brachten rijkdom naar de stad. In deze periode werden ook veel van de grachten en vestingwerken aangelegd die Weesp nog steeds zijn historische karakter geven.

Tijdens de Franse bezetting in de 18e eeuw werden de vestingwerken gemoderniseerd en uitgebreid om de stad beter te kunnen verdedigen. Na de Franse bezetting verloor Weesp zijn functie als vestingstad, maar de vestingwerken werden wel behouden. In de afgelopen decennia is veel geïnvesteerd in het herstellen en verfraaien van deze vestingwerken. Dit biedt veel extra prachtige locaties voor bijvoorbeeld een bruiloft of een receptie. Eén van deze prachtige locaties is Theetuin Noot en we zijn trots ons preferred cateraar te mogen noemen hiervan. 

In de 19e eeuw groeide Weesp uit tot een belangrijk knooppunt van spoorwegen en vaarwegen, waardoor de industrie in de stad opnieuw kon groeien. Na de Tweede Wereldoorlog bleef de stad zich ontwikkelen als een belangrijke industriestad met een gevarieerd aanbod van bedrijven. Deze bedrijvigheid maakt Weesp ook een aantrekkelijke stad om een relatie event of bedrijfsfeest te organiseren

In de laatste decennia heeft Weesp zich verder ontwikkeld als een aantrekkelijke stad voor wonen en recreëren. De historische binnenstad is goed bewaard gebleven en biedt veel mogelijkheden voor toerisme, cultuur en horeca. De stad is sinds 2019 ook onderdeel van de gemeente Amsterdam en is centraal gelegen, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarmee is het ook een aantrekkelijke plek voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag of jubileum.

Catering in Weesp met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Weesp? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Weesp – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Weesp contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven