Catering Wassenaar

Uw evenement in Wassenaar perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Een onvergetelijke dag in Wassenaar met de catering van Floris en van Maurik

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen en wij kunnen ook de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u. 

Wat maakt Wassenaar tot een bijzondere plek voor ons?

Vandaag de dag kent iedereen Wassenaar natuurlijk als de welvarende en groene gemeente vlak bij onze Hofstad Den Haag. Het historische karakter van de gemeente is nog steeds zichtbaar in de vele monumenten, landhuizen en parken die er te vinden zijn.

De populariteit van Wassenaar voor gegoede burgers en adel is namelijk niets nieuws maar dateert al vanuit de 13e eeuw, toen de graven van Holland het gebied rond Wassenaar gebruikten als jachtgebied. 

In de 19e eeuw werd Wassenaar een populaire badplaats, vanwege de schone lucht en het milde klimaat. Rijke Nederlanders en buitenlanders bouwden villa’s en landhuizen in Wassenaar en omgeving. Deze huizen en hun bijbehorende parken en tuinen zijn nog steeds te bewonderen en maken deel uit van het historische karakter van de gemeente. We sommen even een paar bijzondere locaties in Wassenaar voor u op. 

1. Kasteel Duivenvoorde: Dit kasteel dateert uit de 13e eeuw en is een van de best bewaarde kastelen in Nederland. Het is omringd door prachtige tuinen en wandelpaden en is open voor publiek. Het is ook een inspirerende omgeving voor een geslaagde vergadering of bijvoorbeeld een relatie event.

2. Landgoed de Horsten: Dit landgoed bestaat uit verschillende parken en bossen en is populair om te wandelen en te fietsen. Ook is het de thuisbasis van Paleis Huis ten Bosch, het officiële woonhuis van koning Willem-Alexander en zijn gezin.

3. Wassenaarse Slag: Dit strand ligt tussen Wassenaar en Katwijk en is een populaire plek om te zonnebaden, zwemmen en wandelen. Het heeft ook een strandtent waar u kunt genieten van een hapje en drankje. Het is ook een aantrekkelijke plek om eens op een andere locatie uw verjaardag of jubileum te vieren.

5. Meijendel: Dit natuurgebied ligt tussen Wassenaar en Den Haag en bestaat uit duinen, bossen en meren. Het is een ideale plek om te wandelen, fietsen of vogels te spotten.  

6. Museum Voorlinden: Dit moderne kunstmuseum heeft een indrukwekkende collectie hedendaagse kunst en sculpturen en is gelegen in een prachtige tuin. Het museum is geopend voor publiek.

Catering in Wassenaar met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Wassenaar? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Wassenaar – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Wassenaar contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven