Catering Muiden

Uw evenement in Muiden perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Een onvergetelijke dag in Muiden met de catering van Floris & van Maurik

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw dat uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook het meubilair en de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Muiden tot een bijzondere plek voor ons?

De geschiedenis van Muiden gaat terug tot de 10e eeuw, toen er op de plaats van de huidige stad een houten verdedigingstoren werd gebouwd om de handelsroutes over de Vecht te beschermen. Later werd dit verdedigingswerk verder versterkt door Graaf Floris V en vestigde hij zich hier, in het Muiderslot.
In de moderne tijd groeide Muiden uit tot een populaire plek voor watersport en recreatie. Het historische centrum van de stad trekt jaarlijks vele toeristen, die genieten van de oude gebouwen, de schilderachtige haven en het prachtige kasteel. Vandaag de dag is Muiden een populaire toeristische bestemming en een geliefde plek om te wonen vanwege de combinatie van historie, natuur en cultuur.
Er is zoveel om op te noemen wat Muiden bijzonder maakt, dat het moeilijk is om hieruit een keuze te maken. Maar hier is onze top 5 (met 1 extra, omdat we niet konden kiezen):

1. Het Muiderslot: het Muiderslot is een middeleeuws kasteel dat gebouwd is in de 13e eeuw. Het kasteel is een van de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Muiden en trekt jaarlijks duizenden toeristen.

2. De Vecht: Muiden is gelegen aan de monding van de rivier de Vecht, die een belangrijke rol speelde in de handel en scheepvaart van de stad. De Vecht is omgeven door groene natuur en prachtige buitenplaatsen en biedt vele mogelijkheden voor watersport en recreatie. En aan de sluis die de Vecht verbindt met het IJmeer en Markermeer is het gezellige terras van Ome Ko.

3. Vestingwerken: Muiden was in de 19e eeuw een belangrijke vestingstad en werd omringd door vestingwerken en forten. Een aantal van deze vestingwerken is nog steeds te zien in en rond de stad. En af te huren als locatie voor een inspirerende vergadering of een bijzondere receptie.

4. Het historische centrum: het centrum van Muiden is compact en kenmerkt zich door smalle straatjes, oude panden en gezellige terrasjes. Hierdoor heeft de stad een authentieke en sfeervolle uitstraling.  

5. Watersport: Muiden is een populaire plek voor watersport en recreatie, mede dankzij de ligging aan het zowel het IJmeer als de Vecht. Hierdoor trekt de stad jaarlijks vele watersportliefhebbers en toeristen die genieten van de natuur en het water. Een perfecte locatie voor teambuilding met een spetterend personeelsfeest.

6. Cultuur: Muiden heeft een rijke geschiedenis en heeft op cultureel gebied veel te bieden. Zo heeft de stad verschillende musea, waaronder het Muiderslot en het Vestingmuseum, en vinden er regelmatig culturele evenementen plaats zoals muziekfestivals en kunstexposities.

Catering in Muiden met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Muiden? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Muiden – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Muiden contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven