Catering Utrecht

Uw evenement in Utrecht perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Utrecht met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Utrecht? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren eventmanagers, chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Een onvergetelijke dag in Utrecht 

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt. Uw gasten zullen zich welkom voelen.. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Utrecht tot een bijzondere stad voor ons?

Wij leveren graag onze dienstverlening in Utrecht en directe omgeving. Het is een unieke stad met veel unieke locaties die uitnodigen tot een feest of evenement. Genoeg redenen om gek te zijn op Utrecht, maar hier is onze top 5:

1. Middeleeuwse binnenstad: Utrecht heeft een prachtige binnenstad met grachten, oude panden en gezellige pleinen. Het is een van de best bewaarde middeleeuwse steden in Nederland en heeft veel historische bezienswaardigheden, zoals de Domtoren, de Oudegracht en de St. Martinuskerk. Een prachtige historische stad, met veel verborgen plekjes die ideaal zijn voor uw bruiloft of receptie.

2. Studentenstad: Utrecht is een bruisende studentenstad met een grote universiteit en hogeschool. De stad heeft daardoor een levendige en creatieve sfeer en er zijn veel studentenactiviteiten en festivals. Ideaal voor onze dienstverlening op het gebied van crew catering en food supply.

3. Kunst en cultuur: Utrecht heeft een rijke culturele geschiedenis en er zijn veel musea en kunstgaleries te vinden, zoals het Centraal Museum en het Nederlands Volksbuurtmuseum. Ook heeft Utrecht een bloeiende muziek- en theater scene met diverse festivals en podia.

 

5. Almere Hout – De groenste wijk van Almere, gelegen aan de het grootste aaneengesloten loofbos van West-Europa.  

6. Groen en natuur: Ondanks dat het een stad is, heeft Utrecht ook veel groene plekken en natuur. Zo is er het Wilhelminapark en de Utrechtse Heuvelrug in de buurt.

7. Fietsstad: Utrecht is een van de beste fietssteden ter wereld. Er zijn veel fietspaden en fietsroutes in en rond de stad en het is een gemakkelijke en gezonde manier om de stad en omgeving te verkennen. Maar dit maakt het ook een ideale stad om buiten events te organiseren zoals een tuinfeest of een leuke verjaardag met een barbecue.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Utrecht – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Utrecht contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven