Catering Rotterdam

w evenement in Rotterdam perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Rotterdam met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Rotterdam? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Een onvergetelijke dag in Rotterdam

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen en kunnen ook de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Catering in de wijken van Rotterdam

Rotterdam is onze bruisende havenstad met heeft veel aantrekkelijke locaties om een feest of een event te organiseren. Wij verzorgen de catering regelmatig op de mooiste locaties in de volgende wijken van Rotterdam:

1. Centrum: Dit is het hart van Rotterdam en het is een zeer diverse wijk. Het heeft veel historische gebouwen, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

2. Noord: Dit is een groene wijk met veel parken en sportfaciliteiten. Het is ook de thuisbasis van de Rotterdamse haven en een aantal industrieterreinen.

3. Overschie: Dit is een rustige wijk in het westen van Rotterdam, met veel groen en water. Het heeft een landelijk karakter en veel oude gebouwen. Op de mooie buitenlocaties in deze wijk organiseren wij graag mooie tuinfeesten. 

4. Kralingen: Dit is een welvarende wijk met veel groen en water. Het heeft veel winkels, restaurants en cafés en is populair bij studenten en jonge professionals. Deze mix van factoren maakt dat wij regelmatig worden gevraagd om hier de catering te verzorgen voor relatie events.

5. Crooswijk: Dit is een wijk met veel sociale huurwoningen en een mix van oudere en nieuwere gebouwen. Het heeft een multiculturele bevolking en is populair bij jonge gezinnen.  

6. Delfshaven: Dit is een historische wijk met veel oude gebouwen en grachten. Het heeft een multiculturele bevolking en veel winkels, restaurants en cafés. Veel gezellige en historische locaties voor een prachtige bruiloft bijvoorbeeld

7. Charlois: Dit is een wijk met veel sociale huurwoningen en een multiculturele bevolking. Het heeft veel groen en is populair bij gezinnen.

8. Feijenoord: Dit is een wijk met veel sociale huurwoningen en een multiculturele bevolking. Het heeft veel sportfaciliteiten en is de thuisbasis van stadion De Kuip. Hier wordt hard gewerkt en worden wij ingehuurd om alles te verzorgen voor een spetterend personeelsfeest.

Een onvergetelijke dag in Rotterdam

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Rotterdam – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Rotterdam contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven