Catering Naarden

Uw evenement in Naarden perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Naarden met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Naarden? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren eventmanagers, chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledige event voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Een onvergetelijke dag in Naarden

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt en uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding en het meubilair verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Naarden tot een bijzondere stad voor ons?

Bekend is natuurlijk de verovering van Naarden door de Spanjaarden tijdens de Tachtigjarige Oorlog in 1572. In 1573 werd de stad heroverd door Willem van Oranje en zijn Geuzen, maar in 1576 werd Naarden opnieuw opgenomen door de Spaanse troepen. Uiteindelijk werd de stad in 1673 heroverd door de Nederlandse troepen onder leiding van stadhouder Willem III. Maar Naarden staat om nog meer bekend waaronder:

1. Vestingwerken: Naarden is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa. De stad is omringd door een indrukwekkende vestingmuur en grachten, die nog grotendeels intact zijn.

2. Historische gebouwen: Naarden heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn historische gebouwen, waaronder de Grote Kerk, het Stadhuis en de kazernes. Veel van deze gebouwen zijn goed bewaard gebleven en geven de stad een unieke uitstraling. Veel mooie plekjes, ideaal voor een geslaagde bruiloft.

3. Kunst en cultuur: Naarden is een populaire bestemming voor kunst- en cultuurliefhebbers vanwege de vele kunstgalerieën, musea en evenementen in de stad. Elke twee jaar wordt er in Naarden het Fotofestival georganiseerd. Een inspirerende plek voor een bedrijfsfeest of een geslaagde vergadering, bijvoorbeeld in de prachtige locatie: de Tinfabriek. Een eventlocatie waarmee we al een aantal jaren met plezier samenwerken en mooie events hebben neergezet in samenwerking met hun eigen enthousiaste team.

4. Natuur: Naarden ligt aan de rand van het Naardermeer, een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn vogelrijkdom en mooie wandel- en fietspaden.  

5. Wonen: Naarden is een geliefde geboorte vanwege de mooie huizen en de goede bereikbaarheid. Veel mensen willen graag in deze historische stad wonen, waardoor de huizenprijzen hoog zijn. Floris en van Maurik wordt dan ook regelmatig gevraagd om hier geweldige tuinfeesten te organiseren.

Catering in de Tinfabriek

De Tinfabriek in Naarden is een mooie locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest omdat het een unieke industriële uitstraling heeft die gecombineerd wordt met moderne faciliteiten en sfeervolle inrichting. De locatie is gevestigd in een voormalige tinfabriek uit de 18e eeuw en heeft een authentieke uitstraling door de historische elementen zoals de oude balken en muren. Daarnaast is de locatie over moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie, een podium en een bar. De Tinfabriek biedt ook voldoende ruimte voor grote groepen en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Naarden – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Naarden contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven