Catering Laren

Uw evenement in Laren perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Laren met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Laren? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte menu’s die kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement.

Een onvergetelijke dag in Laren

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen en kunnen ook de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Laren tot een bijzonder dorp voor ons?

Wij leveren graag onze dienstverlening in Laren en directe omgeving. Laren is een bijzonder dorp vanwege zijn rijke historie, architectuur, dorp kunst en cultuur. Het dorp staat bekend om zijn prachtige monumentale panden, die teruggaan tot de 17e en 18e eeuw. Het is ook een populaire bestemming voor kunstliefhebbers de vele kunstgalerieën en musea die er zijn, waaronder het Singer Museum, dat bekend staat om zijn collectie moderne kunst en tentoonstellingen. Wij zijn trots ons preferred cateraar te mogen noemen van Singer Laren. Samen met het team van Singer Laren hebben we al veel succesvolle events verzorgd op deze culturele eventlokatie. Verder heeft Laren een bruisend sociaal leven met tal van evenementen, festivals en concerten. Het dorp is gelegen in een prachtige omgeving met bossen, heide en waterpartijen, waardoor het een ideale plek is om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de natuur. Al deze elementen maken Laren tot een uniek en geliefd dorp in Nederland.

Laren heeft een aantal bijzondere kenmerken, waaronder:

1. Monumentale panden: Het dorp staat bekend om zijn prachtige monumentale panden, die teruggaan tot de 17e en 18e eeuw. Veel van deze panden zijn goed bewaard gebleven en geven Laren een unieke uitstraling. Veel mooie plekjes, ideaal voor een geslaagde bruiloft.

2. Kunst en cultuur: Laren is een populaire bestemming voor kunstliefhebbers vanwege de vele kunstgalerieën en musea, waaronder het Singer Museum, waar Floris en van Maurik al jaren catering op events verzorgd.

3. Sociaal leven: Laren heeft een bruisend sociaal leven met tal van evenementen, festivals en concerten. Het dorp organiseert regelmatig activiteiten voor jong en oud, waardoor er altijd iets te doen is. 

4. Natuur: Laren is gelegen in een prachtige omgeving met bossen, heide en waterpartijen. Het is een ideale plek om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de natuur. Maar dit maakt het ook een ideale plek om buiten events te organiseren zoals een tuinfeest of een leuke verjaardag met een barbecue.  

5. Centrale ligging: Laren ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit naar andere plaatsen in de omgeving. Maar ook voor een prachtig zakelijk relatie-event, waar u uw klanten en personeel in sfeer kan laten netwerken.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Laren – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Laren contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven