Catering het Gooi

De catering dient natuurlijk perfect verzorgd te zijn. Voor catering op de mooiste locaties in het Gooi neemt u contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in het Gooi

Uw event. Misschien wel de meest bijzondere dag van uw leven. Gun uzelf de extra dimensie en maak er een totaalbeleving van. Floris en van Maurik | catering en events is gevestigd in het hartje van het Gooi. En wij zijn meesters in het creëren van een totaalbeleving, al meer dan 12,5 jaar.

Hoe ziet uw event eruit?

Zonder uitzondering is het gebruikelijk om, bij een event, de aanwezige gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Maar ook de verdere aankleding, de verzorging, de planning en locatie van uw event zijn van essentieel belang voor het succes. 

Catering in Almere

Bij Floris en van Maurik weten wij perfect hoe we deze mooie dag het beste voor u kunnen vormgeven. We stellen een heel scala aan opties aan u ter beschikking, kunnen zoveel als u wilt op deze dag bij u uit handen nemen.

Een onvergetelijk feest in het Gooi

Het Gooi is een streek waar veel historie ligt en die veel aantrekkelijke locaties kent om een feest of een event te organiseren. Wij verzorgen de catering regelmatig op de mooiste locaties in de volgende dorpen en steden van het Gooi:

1. Hilversum – De grootste stad in het Gooi, bekend als de mediastad van Nederland vanwege de aanwezigheid van vele radio- en televisiestudio’s. Wij werken hier onder andere samen met het instituut voor Beeld en Geluid bij het Mediapark.

2. Bussum – Ons gezellige buurdorp met haar levendige centrum en diverse winkels en restaurants.

3. Laren – Een pittoresk dorp met veel groen en prachtige huizen. Het is ook bekend om zijn kunst en cultuur. In het centrum van Laren is het prachtige Museum Singer Laren te vinden. Wij zijn hier preferred cateraar en hebben al voor menig event de catering verzorgd. 

4. Naarden – Een historische vestingstad met prachtige verdedigingswerken en een gezellig centrum met veel restaurants en winkels. Even buiten het historische Naarden-Vesting is de Tinfabriek te vinden. Tinfabriek is een unieke circulaire locatie met een industrieel karakter en wij zijn trots ook hier preferred cateraar te zijn.  

5. Blaricum – Een dorp dat bekend staat om zijn exclusieve en luxe uitstraling, met veel beroemdheden die er wonen.

6. Huizen – Onze thuisbasis en eigen stad aan het Gooimeer. Naast ons kantoor ligt de haven. Daarnaast heeft huizen een gezellig oud centrum. 

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Voor catering in het Gooi: neem contact op met Floris en van Maurik.

Scroll naar boven