Catering Huizen

Uw evenement in Huizen perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Huizen met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Huizen?  Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren eventmanagers, chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledige event, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen.

Een onvergetelijke dag in Huizen

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt en dat uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook het meubilair en de aankleding verzorgen op uw eventlocatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Huizen is de thuisbasis van Floris en van Maurik

Huizen is onze eigen stad, als jarenlang de plek waar wij gevestigd zijn en waar wij veel connecties hebben met lokale (maatschappelijke) organisaties. Zo zijn wij ook al jaren de trotse sponsor van de Huizer Hockeyclub. “Waarom Huizen?” vragen veel mensen aan ons. Het antwoord is simpel. Wij houden van Huizen, zijn er trots op en hebben daar 5 hele goede redenen voor.

1. Water en natuur – Huizen is omgeven door water en biedt veel natuurlijke schoonheid, zoals het Gooimeer, de Zomerkade en het strand van Huizen. Het biedt daarmee veel prachtige (buiten) locaties voor een prachtig feest of evenement.

2. Dorps karakter – Huizen heeft een dorps karakter en een gezellige sfeer. Wij houden van de historische dorpskern met de winkels, restaurants en cafés. Het maakt ook dat er een “ons-kent-ons” gevoel leeft onder de bevolking van Huizen. Dat zorgt voor veel gezelligheid op de evenementen waar wij mogen cateren.

3. Diversiteit – Huizen heeft een gevarieerde bevolking met verschillende culturele achtergronden. Wij zijn gek op jaarlijkse evenementen zoals de Huizerdag en het multiculturele festival en nemen hier ook graag aan deel.

4. Veelzijdigheid – Huizen biedt veelzijdigheid aan bewoners en bezoekers. Er zijn veel sportfaciliteiten, zoals een golfbaan, zwembad en sportvelden, maar ook veel recreatieve activiteiten zoals een bioscoop en theater. Wij ondersteunen dit natuurlijk graag en zijn bijvoorbeeld sponsor van de lokale hockeyclub.  

5. Bereikbaarheid – Huizen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt dicht bij de snelwegen A1 en A27 en heeft een treinstation met directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht en andere steden in de regio. Dat maakt het voor uw gasten makkelijk om te bereiken.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Huizen – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Huizen contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven