Catering Bussum

Uw evenement in Bussum perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Bussum met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Bussum? 

Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledige event, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen.

Een onvergetelijke dag in Bussum

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding verzorgen op de locatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Bussum tot een bijzondere stad voor ons?

Wij leveren graag onze dienstverlening in Bussum en directe omgeving. Veel van onze medewerkers komen hier uit de buurt. Het is een unieke stad met veel unieke locaties die uitnodigen tot een feest of evenement. Genoeg redenen om gek te zijn op Bussum, maar hier is onze top 5:

1.Goois Natuurreservaat: Bussum ligt aan de rand van het Goois Natuurreservaat, een prachtig natuurgebied met bossen, heidevelden en waterpartijen. Het is een populaire plek om te wandelen, fietsen en paardrijden. Maar dit maakt het ook een ideale stad om buiten events te organiseren zoals een tuinfeest of een leuke verjaardag met een barbecue.

2. Architectuur: Bussum heeft een rijke geschiedenis als kunstenaarsdorp en er zijn veel prachtige architectonische hoogstandjes te vinden, zoals het Raadhuis van Dudok, het oude gemeentehuis en verschillende villa’s in de omgeving. Veel prachtige en verborgen plekjes die ideaal zijn voor een geslaagde bruiloft of spetterende receptie.

3. Evenementen: Bussum organiseert jaarlijks verschillende evenementen, zoals de Spiegelweek, de Bussumse Kunstmarkt en de Open Monumentendag. Ook is Bussum bekend vanwege het jaarlijkse Media Park Jaarcongres.

4. Theater en film: Bussum heeft een eigen theater, het Spant, waar veel voorstellingen en evenementen worden georganiseerd. Ook heeft Bussum een eigen bioscoop, het Filmhuis Bussum, waar veel bijzondere films te zien zijn.

5. Wonen en werken: Bussum is een populaire woonplaats vanwege de goede verbindingen met andere steden en de prachtige omgeving. Ook zijn er veel bedrijven gevestigd in Bussum en omgeving. En waar gewerkt wordt, moeten we ook af en toe overwerken of vergaderen. En verzorgen wij graag de inwendige mens.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Bussum – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Bussum contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven