Catering Baarn

Uw evenement in Baarn perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Baarn met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Baarn? 

Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledige event, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen.

Een onvergetelijke dag in Baarn

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding verzorgen op  uw eventlocatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Wat maakt Baarn tot een bijzondere plek voor ons?

Baarn is een dorp wat al sinds de vroege middeleeuwen bestaat. In de 17e en 18e eeuw groeide Baarn uit tot een welvarende plaats, mede dankzij de aanleg van de weg tussen Amsterdam en Amersfoort die door het dorp liep. Rijke kooplieden en adel vestigden zich in Baarn en lieten prachtige buitenplaatsen bouwen. Hier is ook de band met de Koninklijke familie ontstaan. Veel mooie plekjes, ideaal voor een geslaagde bruiloft of receptie.

Na de Tweede Wereldoorlog groeide Baarn verder uit tot een welvarende en aantrekkelijke gemeente. In de jaren ’60 en ’70 werden verschillende nieuwbouwwijken gebouwd, die Baarn transformeerden tot een moderne stad. Ondanks de moderne ontwikkelingen heeft Baarn echter nog steeds een rijke historie en vele historische gebouwen en monumenten die herinneren aan de rijke geschiedenis van de stad.

1. Koninklijke geschiedenis: Baarn heeft een lange koninklijke geschiedenis. Zo heeft Koningin Emma van Nederland in Baarn gewoond en is Paleis Soestdijk gelegen in de buurt van Baarn. Het paleis was oorspronkelijk een jachtslot van de Oranjes en werd later de residentie van Koningin Juliana en Prins Bernhard.

2. Natuurlijke omgeving: Baarn is omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Het is gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, een groot natuurgebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Daarnaast ligt het aan de rivier de Eem en zijn er verschillende parken en landgoederen in de buurt. Dit maakt het ook een inspirerende omgeving voor teambuilding op een personeelsfeest of een succesvol relatie event.

3. Cultuur en evenementen: Baarn heeft een bruisend cultureel leven en organiseert verschillende evenementen gedurende het jaar. Zo is er de jaarlijkse Paardenmarkt, een van de grootste evenementen in de regio, en is er het culturele festival ‘Baarnse Cultuurprijs’ dat jaarlijks wordt uitgereikt. 

4. Architectuur: Baarn heeft een rijke architectonische geschiedenis en herbergt verschillende historische gebouwen, zoals de Pauluskerk, de Pekingtuin en het Cantonspark. Daarnaast zijn er ook moderne architectonische hoogstandjes te vinden, zoals de Kasteel De Hooge Vuursche en het Baarnse Bos.

5. Even buiten Baarn in het landgoed Pijnenburg is Feel Good Tentevent gevestigd. Dit unieke complex van tenten ligt in een oase van rust midden in het bos. Wij zijn trots hier als preferred cateraar alle (shared) diners en barbecues te verzorgen.

6. Ook net buiten Baarn is het Bomencentrum Nederland te vinden. In de groenste eventlocatie van Nederland verzorgen wij al jaren de catering, met veel succes. Evenementen met 8 tot wel 2500 personen zijn hier van harte welkom. 

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Baarn – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Baarn contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven