Catering Amsterdam

Uw evenement in Amsterdam perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Amsterdam met Floris en Van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Amsterdam? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledige event, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen.

Een onvergetelijke dag in Amsterdam

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding verzorgen op  uw eventlocatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u.

Catering in de wijken van Amsterdam

Amsterdam is onze bruisende hoofdstad met heeft veel aantrekkelijke locaties om een feest of een event te organiseren. Wij verzorgen de catering regelmatig op de mooiste locaties in de volgende wijken van Amsterdam:

1. Centrum – Het historische en culturele hart van Amsterdam, met veel toeristische attracties, winkels en restaurants. Het is een levendige buurt, maar kan ook druk zijn. Midden in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van het Leidseplein en grenzend aan het Vondelpark, bevindt zich een goed bewaard geheim: De Hollandsche Manege. Wij verzorgen regelmatig catering bij evenementen op deze prachtige locatie. Bekijk de website: www.dehollandschemanege.nl. 

2. Jordaan – Een populaire wijk met smalle straatjes, cafés, restaurants en galerieën. Het staat bekend om zijn artistieke sfeer en bruisende markten. Veel panden zijn moeilijk bereikbaar, wat creativiteit vraagt in de aanvoer van hapjes en drankjes.

3. De Pijp – Een multiculturele buurt met veel restaurants, cafés en winkels. Het heeft een jonge en hippe sfeer en staat bekend om zijn levendige Albert Cuypmarkt.

4. Oud-Zuid – Een chique wijk met prachtige oude gebouwen, musea, parken en winkels. Het is een rustigere buurt en is vooral populair onder gezinnen.

5. Oost – Een opkomende buurt met een gevarieerde bevolking en veel restaurants en cafés. Het heeft een jonge en trendy sfeer en biedt veel groene ruimtes.

6. West – Een buurt met een mix van oude en nieuwe gebouwen, veel restaurants, cafés en winkels. Het is populair bij jonge professionals en studenten.

7. Noord – Een rustige wijk aan de overkant van het IJ met veel groene ruimtes en industrieel erfgoed. Het heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en is nu een populaire buurt voor jonge gezinnen.

8. Zuidoost – Een wijk aan de rand van de stad met veel groen en een gevarieerde bevolking. Het heeft de afgelopen decennia een aantal nieuwe ontwikkelingen gezien, waaronder het Amsterdamse ArenA-gebied.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Amsterdam – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Amsterdam contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven