Catering Amersfoort

Uw evenement in Amersfoort perfect verzorgd. Geen zorgen of stress maar genieten en netwerken. Neem contact op met Floris & Van Maurik.

Catering in Amersfoort met Floris & van Maurik

Een evenement of bijeenkomst organiseren in Amersfoort? Zoek niet verder voor cateringdiensten maar neem direct contact op! Ons team bestaat uit ervaren chef-koks en bedienend personeel, klaar om u en uw gasten te voorzien van heerlijke maaltijden en attente service. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledige event, of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een formeel evenement. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen.

Een onvergetelijke dag in Amersfoort

Wat bieden wij om uw event onvergetelijk te maken? De basis van een totaalbeleving zoals wij die zien, is dat wij u zorgen en werk uit handen nemen. Hierin gaan wij heel ver. Nadat wij uw wensen en budget hebben besproken begint de totaalbeleving. Wij nodigen u bijvoorbeeld graag uit voor een proeverij, om u mee te nemen in de heerlijke gerechten en drankjes die wij zullen serveren aan uw gasten. Op de dag zelf zorgen wij natuurlijk dat alles perfect verloopt, uw gasten zich welkom voelen. Wij kunnen ook de aankleding verzorgen op  uw eventlocatie. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken die graag met u. 

Wat maakt Amersfoort tot een bijzondere stad voor ons?

Wij leveren graag onze dienstverlening in Amersfoort en directe omgeving. Het is een unieke stad met veel bijzondere locaties die uitnodigen tot een feest of evenement. Genoeg redenen om gek te zijn op Amersfoort, maar hier is onze top 3 (met 1 bonus reden, omdat we niet konden kiezen):

1. Historische binnenstad: Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad met grachten, oude panden en gezellige pleinen. Het is een van de best bewaarde middeleeuwse steden in Nederland. Een prachtige romantische stad, ideaal voor uw bruiloft of receptie.

2. Kunst en cultuur: Amersfoort heeft een rijke culturele geschiedenis en er zijn veel kunstwerken te vinden in de stad. Zo is er het Mondriaanhuis, waar de wereldberoemde schilder Piet Mondriaan heeft gewoond en gewerkt. Een inspirerende omgeving voor een personeelsfeest of een relatie event.  

3. Groen en natuur: Ondanks dat het een stad is, heeft Amersfoort ook veel groene plekken en natuur. Het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug en de bossen van Amersfoort zijn populaire plekken om te wandelen en te fietsen. Deze overvloed aan natuur maakt het ook een ideale stad om buiten events te organiseren zoals een tuinfeest, maar ook een leuke verjaardag met een barbecue.

4. Gezelligheid: Amersfoort heeft een gezellige sfeer en er zijn veel leuke cafés, restaurants en winkels te vinden. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de Nacht van de Literatuur en het Jazzfestival.

Catering met Floris en van Maurik – onbezorgd genieten

Laat het stressvolle deel van het organiseren van evenementen aan ons over – ons team zorgt voor alles, van menuplanning en voedselbereiding tot presentatie en serveren. Bij ons bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring die uw volgende evenement onvergetelijk zal maken! Zeg dus vaarwel tegen de stress van het plannen van uw volgende evenement in Amersfoort – boek vandaag nog onze cateringservice!

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Amersfoort contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven