Catering Almere

De catering moet natuurlijk perfect verzorgd zijn. Voor catering op de mooiste locaties in Almere neemt u contact op met Floris en Van Maurik.

Catering in Almere

Uw event. Misschien wel de meest bijzondere dag van uw leven. Gun uzelf de extra dimensie en maak er een totaalbeleving van. Floris en van Maurik zijn specialist in catering in en om Almere. En meesters in het creëren van een totaalbeleving, al meer dan 12,5 jaar. 

Hoe ziet uw event eruit?

Het is gebruikelijk om bij een event, de aanwezige gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Maar ook de verdere aankleding, de verzorging, de planning en locatie van uw event zijn van essentieel belang voor het succes. 

Catering in Almere

Bij Floris en van Maurik weten wij precies hoe we deze mooie dag het beste voor u kunnen vormgeven. We stellen een heel scala aan opties aan u ter beschikking, kunnen zoveel als u wilt op deze dag bij u uit handen nemen.

Een onvergetelijk feest in Almere

Almere bruist van vernieuwing en heeft veel aantrekkelijke locaties om een feest of een event te organiseren. Wij verzorgen de catering regelmatig op de mooiste locaties in de volgende wijken van Almere:

1. Almere Stad – Het hart van Almere met gezellige winkels en uitgaansgelegenheden

2. Almere Haven – Een van de oudste wijken van Almere, gelegen aan het water en (zoals de naam al zegt) met een mooie en gezellige haven.

3. Almere Buiten – In deze wijk is veel bedrijvigheid en worden regelmatig grote en kleine zakelijke events georganiseerd. 

4. Almere Poort – Gelegen aan het Markermeer heeft deze jonge wijk van Almere sinds 2000 een explosieve groei meegemaakt. 

5. Almere Hout – De groenste wijk van Almere, gelegen aan de het grootste aaneengesloten loofbos van West-Europa.  

6. Almere Pampus- is de maritieme wijk van Almere. Gelegen aan het water en met veel voorzieningen die gericht zijn op het water. Opvallende architectuur is hier te vinden, bijvoorbeeld in de vorm van het gebouw: the Wave.

7. Almere Oosterwold is misschien wel de bijzonderste wijk van Almere. Hier is het mogelijk om zelf je huis te ontwerpen en te bouwen, wat een zeer divers straatbeeld oplevert. Veel vrijstaande huizen met allemaal een zeer duurzame en energiezuinige opzet. 

Enthousiast geworden en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem voor catering in Almere contact op met Floris en van Maurik. 

Scroll naar boven